Disclaimer

Op het gebruik van deze website ( www.bakkerij-baeten.be) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.


Gebruik van informatie

Bakkerij Baeten streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Bakkerij Baeten niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bakkerij Baeten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de inforrnatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Bakkerij Baeten en de gebruiker van de website ontstaan.


E-mail

Bakkerij Baeten garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van eĀ­mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Bakkerij Baeten te corresponderen, accepteert u dit risico.


Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Bakkerij Baeten heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Bakkerij Baeten aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.


Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Bakkerij Baeten zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Bakkerij Baeten daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

Artisanale bakkerij sinds 1955...

Henri Baeten was reeds als bakker gestart in Louwel waarna hij huwde met Maria Tyskens, maar Maria zag het niet zitten om te vertrekken uit Opoeteren, daarom richtte Henri in Opoeteren Bakkerij Baeten op.
De bakkerij in Louwel liet hij over aan zijn broer Louis Baeten, die reeds geruime tijd op rust is en de activiteiten heeft stopgezet.

Richard Baeten, de zoon van Henri, nam de zaak over in 1987.
Na de overname werd al snel overgegaan naar uitbreidingen en leveringen aan derden, ook het personeelsaantal werd fel uitgebreid. Door het wegvallen van vele collega-bakkers en de altijd maar nieuwe normen, kon de modernisering niet uitblijven.
Ook door toedoen van zijn vriendin Carla Lecok is alles in een stroomversnelling terechtgekomen.

Bezoek onze winkels in Opoeteren, Genk en Maaseik...
?
Rolex Replica Watches Omega Replica Watches Replica Tag Heuer Watches Patek Philippe Replica Richard Mille Replica Watches IWC Aquatimer Replica IWC Big Pilot Replica IWC Ingenieur Replica IWC Portofino Replica IWC Da Vinci Replica Replica Watches